5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın binada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Binanın muhtevainden aşağıya mevsuk nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif zıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir asayiş özelliğidir ve yangın veya vesair ivedi durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını çıkarmak muhtevain mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik veya çıpa kabilinden malzemelerden örgülmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Hareketsiz Kanatlı Yangın Bapları; Yegâne kanatlı dizaynıyla, ev mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın anında güvenli bir çıkış esenlar.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Yangın çıkış kapısı istanbul Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve bakımı dahil cereyan etmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın en muhataralı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, âdemoğlu tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın bapları ile ivedili yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı tarih doğrulama yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Fevkda iz meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

1 mm yahut elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok elan elleme ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil bedelı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Report this wiki page